Alcaldessa Tarrega

Referir-se a l'Associació d'Amics de l'Arbre és parlar al mateix temps del Parc de Sant Eloi de Tàrrega. L'entitat ha tingut cura d'aquesta gran zona verda municipal des de la seva fundació ara fa un segle. És per això que posar en marxa un web dels Amics de l'Arbre significa enriquir el paisatge comunicatiu col·lectiu i públic de la capital de l'Urgell. Des de l'Ajuntament de Tàrrega aplaudim la iniciativa i –amb el consentiment dels Amics de l'Arbre – ens permetreu que des del consistori també ens sentim aquest web una mica nostre.

També és cert que disposar d'un site a la xarxa dedicat única i exclusivament al Parc de Sant Eloi és una vella assignatura pendent de l'Ajuntament, un buit que ara omple aquesta pàgina que visiteu on-line. El pulmó verd per excel·lència de Tàrrega és testimoni del passat ric i emprenedor de la ciutat i de la seva gent, si bé el present i el futur són tant o més rellevants. Aquest web és una passa endavant i contribuirà a difondre el tresor que en si mateix és el Parc de Sant Eloi, els seus racons, els seus monuments, el seu catàleg natural,... l'empremta del temps en definitiva i que ara podrem consultar còmodament des d'on s'escaigui.

Molt oportunament, el web treu el cap els mesos previs a la commemoració del centenari dels Amics de l'Arbre l'any 2013. Una efemèride significativa i que posarà de relleu l'esforç del teixit associatiu de l'entitat i de les persones que passen al capdavant. Tot plegat ho podrem seguir des del web. Enhorabona!

Rosa Maria Perelló i Escoda

Alcaldessa de Tàrrega